Позив креативцима: Израдите вибер стикере са мотивима Бање Луке и зарадите 1.000 КМ

У сусрет манифестацији „Прољеће у Бањалуци“, Град Бања Лука позива све заинтересоване креативце са подручја Бање Луке да путем јединственог дизајнерског рјешења представе свој град у форми Вибер стикера.

Дизајнерско рјешење треба да буде инспирисано Бањом Луком, њеним знаменитостима, културно-историјским насљеђем, специфичностима, личностима, манифестацијама које се организују у граду, локалним изразима или реченицама (нпр. „Нађимо се у Паркићу“).

Један стикер се мора односити на манифестацију „Прољеће у Бањалуци“, у оквиру које и организујемо промоцију нашег града путем Вибер стикера.

Ваш дизајн за стикере може се састојати од скице, векторског формата или слике настале на основу фотографије, али и сачињени од ликова, слике или само ријечи.

Потребно је креирати десет стикера, у пуној боји. Дизајн треба послати у ЈПГ/ПНГ формату, уз краћи пратећи текстуални опис.

Није дозвољено користити Вибер лого, нити било које постојеће Вибер стикер карактере, а званична упутства за израду стикера од стране компаније  Вибер преузмите ОВДЈЕ.

Дизајн мора бити у потпуности оригиналан и без превише детаља, јер је потребно да буде јасан, комуникативан и једноставан за коришћење у размјењивању порука.

Конкурс је отворен до 5. априла 2019. године, а идејна рјешења треба послати путем електронске поште на адресу: javnost@banjaluka.rs.ba

Најбоље дизајнерско рјешење биће награђено са 1.000 КМ, друго са 500 и треће са 300 КМ.

Приспејеле радове оцијениће стручна комисија, коју ће формирати Градска управа, а приспјели радови биће вредновани до 15. априла.

Израду стикера и унапређење постојеће „Вибер заједнице“ града Бања Луке финансијски ће подржати компанија „Проинтер ИТСС“.