Позив за похађање бесплатних обука

У оквиру имплементације пројеката „Јачање капацитета образовних установа за провођење практичне наставе и оспособљавања радника за дефицитарна занимања у секторима кожа/обућа и текстил“ и „Јачање Локалног партнерства за запошљавање у секторима прерада текстила и коже“ упућен је позив заинтересованим кандидатима за похађање бесплатних теоретских и практичних обука тј. оспособљавање због запошљавања и самозапошљавања. Успјешним кандидатима које одаберу предузећа биће понуђено радно мјесто.

„С обзиром на то да у секторима прерада текстила и коже постоји велики број слободних радних мјеста, партнери на овим пројектима, установе образовања и фирме су осмислили практичне програме обуке у складу са захтјевима тржишта рада“, наведено је у позиву који је објавила Градска развојна агенција Бања Лука, те истакнуто да ће за све одабране кандидате обуке бити бесплатне.

Све пријаве, кандидати могу да пошаљу на адресе електроснке поште: ana.beader@cidea.org и slavisa.lukic@cidea.org, или да лично доставе у просторије Градске развојне агенције у Улици Јосифа Панчића број 8.

Информације се могу добити путем телефона на број: 051/433-460.

Формулар за пријаву можете преузети овдје.