Позив за бесплатну обуку оператера за рад на CNC машинама

Удружење грађана Мрежа нових идеја објавило је јавни позив за бесплатну обуку седам оператера за рад на CNC машинама, која ће се половином августа реализовати у просторијама Машинског факултета у Бањој Луци.

Јавни позив је отворен до 15. јула 2018. године, а пријавити се могу незапослена лица пријављена на Бироу за запошљавање РС – Филијала Бања Лука са мјестом пребивалишта на подручју града и да нису старија од 30 година.

„Обука нових CNC оператера, путем прилагођених материјала и практичне компоненте, представља активност УГ Мрежа нових идеја, како би се младим незапосленим особама пружила прилика да активније и са ширим дијапазоном могућности и вјештина учествују на тржишту рада, те пронађу запослење у што краћем временском року.  Томе у прилог говори и чињеница да су оператери CNC машина дефицитаран кадар на тржишту рада у РС и БиХ“, саопштили су из овог удружења.

Биографију и мотивационо писмо потребно је послати путем електроснке поште на адресу: 𝗻𝘃𝗼.𝗺𝗻𝗶@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺. Више информација о обуци можете сазнати на званичној фејсбук страници УГ Мрежа нових идеја.

Град Бања Лука је финансијски подржао овај пројекат.