Отворена “Зимска варош” на Тргу Крајине

Градоначелник Игор Радојичић отворио је вечерас на бањалучком Тргу Крајине туристичку манифестацију „Зимска варош“, која ће трајати мјесец дана.

 

„Грађани ће имати прилику да се у наредних мјесец дана овдје забаве, пронађу неке угоститељске, туристичке и трговинске садржаје – рекао је Радојичић новинарима након отварања ове манифестације.

Радојичић је рекао да ће први пут на овој манифестацији бити отворена и штанд-кућица бањалучког Центра за развој пољопривреде и села са ексклузивним домаћим производима у оквиру Крајишке и Херцеговачке куће.

Он је позвао грађане да 30. и 31. децембра, те 1. јануара присуствују концертима регионалних музичких звијезда.

Бањалучане и госте овог града ће 30. децембра забављати Марија Шерифовић, а Нову годину ће дочекати уз поп-рок групу „Црвена јабука“ и пјевачицу Јелену Томашевић. Први дан 2020. године, Бањалучани и гости моћи ће присуствовати  концету Александре Пријовић.

Радојичић је рекао да ће 31. децембра током дана на Тргу Крајине бити обиљежена и дјечија Нова година.

„Зимска варош“, како је планирано, понудиће богат туристички садржај са познатим угостититељским брендовима и пригодним зимским садржајима, укључујући клизалиште за најмлађе и цјелодневни културно-умјетнички програм.