Од суботе „Зимска варош“ на Тргу Крајине

Бањалучани и посјетиоци нашег града од сутра ће на Тргу Крајине моћи да уживају у новом туристичком садржају у оквиру манифестације „Зимска варош“, која своја врата отвара већ од 10 часова.

Званично отварање је заказано за 18 часова, када ће наступити дјечији хор „Врапчићи“, хор „Мама вокс“, Маја Манојловић, Теодора Бараћ, те бенд „Џез блес“.

Богат културно-забавни програм, ексклузивне делиције и домаћи производи афирмисани у оквиру Крајишке и Херцеговачке куће, познати угоститељски брендови и зимске занимације, пуно садржаја за дјецу, клизалиште – највеће до сада, специјална соба илузија…само су неки од садржаја које очекују све посјетиоце „Зимске вароши“, која ће трајати све до 5. јанура 2020. године.

– Основ манифестације су зимске кућице, које су постављене у два реда како би био обезбјеђен пролаз за посјетиоце. На „Зимској вароши“ ће бити представљени бројни излагачи са локалним делицијама, угоститељи и слични садржаји. У идућих мјесец дана, колико траје манифестација, свакодневно ће бити извођен шаролик забавни програм, нарочито за дјецу, а у вечерњих часовима ће бити организовани бројни музички наступи. Детаљан програм ћемо објављивати сваке седмице – саопштио је организатор Центар за маркетиншки развој Бања Лука.

Новогодишњи концерти

Током новогодишњих празника, Бањалучане и све госте на Тргу Крајине очекују тродневни новогодишњи концерти са регионалним звијездама. Евровизијска побједница Марија Шерифовић наступиће 30. децембра. У Нову, 2020. годину ући ћемо уз пјесме “Црвене јабуке” и Јелене Томашевић, а 1. јануара домаће госте и туристе забављаће Александра Пријовић.