Обуставе саобраћаја у Шарговцу и Горњој Пискавици

Од понедjељка 16.септембра у 8.00 часова до 8. октобра ове године, биће обустављен саобраћај у Шарговачкој улици, на дијелу од Суботичке до Поткозарске улице, због изградње и проширења Шарговачке улице са пратећом инфраструктуром.

Како је најављено из Одјељења за саобраћај и путеве, за вријеме обуставе саобраћаја биће извршена корекција трасе на линији јавног градског превоза број 19 Шарговац – Центар – Шарговац, на дијелу од школе до задње станице у Шарговцу. Од стајалишта „Продавница“ аутобуси ће саобраћати назад ка задњем стајалишту затим скренути ка магистралном путу па у Суботичку улицу до школе, те даље постојећом трасом.

Моли се становништво и возачи за стрпаљење и разумијевање због отежаног одвијања саобраћаја у овом дијелу града

Обустава саобраћаја на путу у Горњој Пискавици

У суботу 14. септембра 2019. године, у времену од 8.00 до 18.00 часова, биће обустављен саобраћај на локалном путу Бистрица – Г.Пискавица – Пискавица, у мјесту Горња Пискавица, на дијелу од аутобуског стајалишта „Ковачевићи“ до аутобуског стајалишта „Горња Пискавица“, због асфалтирања дионице пута у оквиру инвестиционог одржавања.

За вријеме обуставе саобраћаја, приградска линија Бања Лука – Бистрица – Доња Пискавица, ће бити скраћена до стајалишта „Ковачевићи“, и то поласци из Бање Луке у 11.00, 13.30 и 15.20 часова и поласци из Доње Пискавице у 11.55, 14.25 и 16.30 часова.