Најбољим основцима бесплатне карте за „Аквану“

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, уручио је данас сезонске улазнице за водени парка „Аквана“ најбољим ученицима бањалучких основних школа. Већ по традицији, Град Бања Лука је, у сарадњи са воденим парком „Аквана“, наградио најбоље ученике који ће, захваљујући свом труду и успјеху у школи, овог љета бесплатно уживати у забави у воденом парку.

– Настављамо нашу праксу да на крају школске године наградимо најбоље основце сезонским картама за базен. То је мали знак пажње онима који су остварили најбољи успјех у протеклој школској години – рекао је Радојичић.

Он је честитао најбољим ученицима на успјеху и подсјетио да Град сваке године најбољим ученицима и стуеднтима додјељује и стипендије, и да Град за ту намјену издаваја око 1,5 милиона марака.

– Ово је такође, један од лијепих начина бриге на наше ученике и студенте из различитих категорија становништва – закључио је Радојичић и додао да се ова акција реализује уз помоћ друштвено одгворних компанија Елта кабела, Млијекопродукта и Марба.