Konsultacije sa SP-om o razvoju Banje Luke do 2025. godine

Gradonačelnik Igor Radojičić, razgovorao je danas sa delegacijom Gradskog odbora Socijalističke partije o planovima i prioritetima razvoja Banje Luke do 2025. godine, u okviru serije predstojećih konsultacija sa političkim partijama, civilnim sektorom i predstavnicima mjesnih zajednica.

  • Socijalistička partija je predlagač niza važnih projekata od kojih se neki realizuju i ove godine. Danas smo otvorili niz važnih pitanja od socijalne politike, infrastrukture do razvoja turističke i kulturne ponude grada, što će dovesti do koncipiranja jednog širokog razvojnog programa za naredni, duži period – istakao je Radojičić.

On je naglasio da je gradska administracija u proteklom periodu pripremila niz strateških dokumenta, uključujući i Stretegiju razvoja Banje Luke za idućih 10 godina, ali da postoji potreba da se dodatno razmotre prioriteti za naredni period.

Predsjednik GO Socijalističke partije Goran Selak, izrazio je apsolutnu podršku gradonačelniku Radojičiću za djelovanje i u budućem periodu.

  • Važno je da se uvažavaju stavovi partnera, naši prijedlozi, sugestije i kritike. Gradonačelnik Radojičić ima apsolutnu podršku naše partije jer je vidljivo da se grad razvija, ide naprijed i da se Banja Luka gradi – kazao je Selak.