Консултације са СП-ом о развоју Бање Луке до 2025. године

Градоначелник Игор Радојичић, разговорао је данас са делегацијом Градског одбора Социјалистичке партије о плановима и приоритетима развоја Бање Луке до 2025. године, у оквиру серије предстојећих консултација са политичким партијама, цивилним сектором и представницима мјесних заједница.

  • Социјалистичка партија је предлагач низа важних пројеката од којих се неки реализују и ове године. Данас смо отворили низ важних питања од социјалне политике, инфраструктуре до развоја туристичке и културне понуде града, што ће довести до конципирања једног широког развојног програма за наредни, дужи период – истакао је Радојичић.

Он је нагласио да је градска администрација у протеклом периоду припремила низ стратешких документа, укључујући и Стретегију развоја Бање Луке за идућих 10 година, али да постоји потреба да се додатно размотре приоритети за наредни период.

Предсједник ГО Социјалистичке партије Горан Селак, изразио је апсолутну подршку градоначелнику Радојичићу за дјеловање и у будућем периоду.

  • Важно је да се уважавају ставови партнера, наши приједлози, сугестије и критике. Градоначелник Радојичић има апсолутну подршку наше партије јер је видљиво да се град развија, иде напријед и да се Бања Лука гради – казао је Селак.