Конзул Николић у опроштајној посјети

Градоначелник Бање Луке Игор Радојичић, примио је данас у опроштајну посјету генералног конзула Републике Србије у Бањој Луци Владимир Николића.

Радојичић је захвалио Николићу на на свему што је учинио током свог мандата у Бањој Луци. Он је истакао да је Град Бања Лука свој став према Николићу исказао кроз додјелу једног од највиших градских признања поводом 22. априла.

  • Николић је човјек који је наш град итекако добро схватио, био ангажован у свим сферама јавног живота, те постао искрени пријатељ Бање Луке и Републике Српске. Желим му сваки успјех у даљој каријери и да, све оно што зна о Бањој Луци, пренесе у афирмативном смислу – казао је градоначелник.

Након година службовања у Генералном конзулату Србије у Бањој Луци, Владимир Николић одлази, наглашавајући да из нашег града носи најљепше успомене и да одлази пуног срца.

  • Ја сам задовољан мандатом у Бањој Луци, а моја порука Бањалучанима је да буду свјесни да живе у граду угодном за живот и по мјери човјека. У том смислу, мени ће Бања Лука веома недостајати. Током мандата урадили смо много заједничких пројеката и овим путем се захваљујем на сарадњи и гостопримству. Настојаћу, када год ми обавезе дозволе да дођем, јер је Бања Лука град којем ћу се увијек враћати – закључио је Николић.