Због Дана Републике: Обустава саобраћаја у центру града

Због организације прославе Дана Републике, од 3. до 5. јануара 2020. године, биће обустављен саобраћај у Улици краља Петра I Карађорђевића, на дијелу од Улице Милана Тепића до Улице Марије Бурсаћ (од хотела „Палас“ до „Поште“).

За вријеме обуставе, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Улице Милана Тепића, из смјера југа, аутобуси јавног превоза биће преусмјерени у улице Булевар цара Душана, Книнска, Видовданска, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

На линијама јавног превоза које саобраћају Улицом краља Петра I Карађорђевића, дио од Улице Милана Тепића до Булевара цара Душана, из смјера сјевера, аутобуси ће бити преусмјерени у Улицу Милана Тепића, даље за линије које саобраћају према југу у Книнску улицу, Булевар Цара Душана и даље постојећом трасом, а за линије које саобраћају према сјеверу у улице Видовданску, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

За вријеме обуставе саобраћаја, у Улици Милана Тепића на дијелу од Улице краља Петра I Карађорђевића до Видовданске улице, неће бити дозвољено заустављање и паркирање возила.