За више садржаја на селу: Обнова друштвеног дома и у Мишином хану

Обнова дотрајалог објекта друштвеног дома у Мишином хану требало би да почне ускоро, у оквиру великог пројекта оживљавања друштвеног живота по селима који је већ довео до изградње или обнове пет оваквих објеката у близини Бање Луке.

На основу проведеног тендера, радове у Мишином хану ће изводити „Прогрес градња“ и „АBC SOLUTIONS“, а вриједност посла је 178.807 КМ.

Ради се о још једном пројекту у оквиру активности на оживљавању друштвених садржаја на селима и приградском подручју.

Према плану Одјељења за комуналне послове, предвиђена је детаљна обнова овог објеката, која укључује потпуну саанцију унутрашњег и спољњег дијела друштвеног дома.

У приземљу будућег објекта налазиће се вишенамјенска сала и апотека, док је на спрату предвиђена канцеларија мјесне заједнице.

У оквиру пројекта обнове друштвених домова и оживљавања друштвених садржаја у руралним срединама, покренутог прошле године, саграђени су нови објекти домова у Крминама и Љубачеву, а обновљени односно завршени објекти домова у: Верићима, Драгочају и Дебељацима.

Истовремено, раде се пројекти санације друштвених домова у Рекавицама, Пискавици и  Залужанима, који ће се радити у наредном периоду.

 Обновљено више простора за друштвене садржаје (Фото архива)

Обновљено више простора за друштвене садржаје (Фото архива)