Други дио јесење акције уређења града

Од сутра, 29. октобра, почиње други дио јесење акција чишћења и уређења града.

Како је предвиђено програмом, све до 10. новембра, отпад ће моћи да одлажу становници мјесних заједница: Кочићев вијенац, Побрђе, Лауш I и II, Паприковац, Петрићевац, Булевар, Центар I и II, Борик I и II, Нова варош, Росуље, Лазарево I и II, Залужани, Куљани, Дракулић, Шарговац, Мотике, као и из: Бронзаног мајдана, Стратинске, Борковића, Кмећана, Бистрице, Сарачице, Пискавице, Верића, Шимића, Поткозарја, Мишиног хана, Пријаковаца и Драгочаја.

Током ове акције, суграђани могу на за то предвиђена мјеста да одложе сав крупни отпад, изузев грађевинског.

Јесењу акцију, надлежне градске службе проводе у сарадњи са грађанима, школама, установама и удружењима, те уз координацију са мјесним заједницама и предузећима „Чистоћа“ и „Еко еуро тим“, која ће одвозити отпад.

Подсјећамо да је овогодишња акција започела 15. октобра. У првом дијелу акције, који завршава данас, одвоз отпада био је организован из мјесних заједница: Карановац, Српске топлице, Обилићево I и II, Старчевица, Врбања, Ада, Дебељаци, Чесма, Пријечани, Крупа на Врбасу, Рекавице I и II, Крмине, Агино село, Бочац, Љубачево, Стричићи, Павићи, Кола, Голеши и Чокорска поља.

И овом приликом, позивамо суграђане да се укључе у акцију и изнесу отпад на за то предвиђена мјеста.