Девет ћевабџија на Другом Ћевап фесту

Најбољи бањалучки ћевапи и богат културно-забавни програм очекују све оне који 18. и 19. маја дођу на паркинг код Музеја савремене умјетности РС.

На Другом „Ћевап фесту“ учествоваће девет роштиљница, које ће ћевапе продавати по популарним цијенама, и то велику порцију за четири и малу за двије КМ. Овај пут, ћевапи и пиће продаваће се за „динаре“, валуту креирану посебно за овај догађај.

Други фестивал бањалучког ћевапа почиње 18. маја, у 11 часова. За оба дана, припремљен је и пратећи програм.

Као и на првом фестивалу, јутарњи часови су предвиђени за наступе културно-умјетничких друштава, и то овог пута друштава: „Младост“, „Српски витезови“ и „Опанак“.

За квалитетан хумор, у поподневним часовима, побринуће се стенд-ап комичар Душан Јокић. У вечерњим часовима, за добру атмосферу задужени су Градски тамбурашки оркестар, бенд „Инфинити“ и Крајишки трубачи.

У суботу, другог дана „Ћевап феста“ очекује вас и наступ Гојка Мандића, нашег прослављеног сатиричара.

Као и прошлог пута, званични промотер бањалучког ћевапа и лице које се налази на логу и овог другог „Ћевап феста“ је Небојша Куштриновић. Организатор манифестације су Град Бања Лука и градска Туристичка организација, а догађај су помогли и бројни спонзори, предвођени Кока колом, Витинком, Бањалучком пиваром и Млијекопродуктом.

Први фестивал бањалучког ћевапа, одржан 13. јануара ове године, привукао је више од 10.000 посјетилаца, са великом забиљеженом посјетом туриста из земље и региона, због чега је Град одлучио да се ова манифестација одржи и у мају ове године, са циљем промоција традиционалног и аутентичног бањалучког производа, као и обогаћивања туристичких садржаја.

Програм

Погледајте