„Грађанска патрола“: Много пријава за обољела стабла

Путем апликације „Грађанска патрола“ суграђани су у протеклих десетак дана највише пријављивали кварове на јавној расвјети, а регистрован је и већи број обољелих стабала која представљају потенцијалну опасност за пролазнике и имовину.

Кварови на расвјети пријављени су у улицама: Вида Њежића, Ђеде Кецмановића, Марка Краљевића, Рајка Боснића, Паве Радана и Браће Југовића. Истовремено, грађани су пријавили да не раде рефлектори на оба пјешачка прелаза у Борику. По пријему ових пријава, наложена је поправка уочених кварова.

Грађани су, такође, указали на стара и обољела стабла у Улици Саве Мркаља те у Булевару Живојина Мишића. С обзиром на то да су ова стабла представљала опасност за људе и имовину, наложено је уклањање стабала. Такође, у Булевару Степе Степановића, гране су угрожавале пјешаке на тротоару те је издат налог за орезивање.

Грађани су пријавили и оштећене шахтове у улицама Симе Матавауља и Моравској, а тражили су и да се засаде нова стабла у Булевару Степе Степановића и Улици Косовке дјевојке.

 Фото: архива

Фото: архива