Бесплатна радионица о стратешком планирању

Градска развојна агенција организује 13. децембра бесплатну радионицу „Стратешко планирање – за боље пословање у 2019. години“.

Радионица ће бити одржана у просторијама агенције (Јосифа Панчића бр. 8) од 10 до 13 часова, а намијењена је: власницима, менаџерима, руководиоцима, директорима, шефовима организационих јединица, вођама тимова и свима који желе унаприједити рад својих организација.

Како су навели, циљ радионице је упознавање са основним методама, техникама и алатима за успјешну припрему и провођење стартешког планирања за наредну пословну годину.

„Стратешко планирање нам служи да утврдимо послове којим ће се предузеће бавити у неком дужем периоду на свим нивоима и у свим организационим јединицама. Овим планирањем утврђујемо гдје се налазимо и куда желимо да идемо у развоју предузећа, а ова радионица ће нам дати основни увид у алате који ће бити водич у том процесу“, рекли су из агенције.

У току радионице пажња свих учесника ће бити усмјерена ка: анализи властите организације, окружења и тржишта, те одређивању циљева за наредну годину и приоритета у пословању.

Пријаве је потребно послати електронским путем на адресу: info@cidea.org или телефоном: 051/433-460.