Бања Лука први град у БиХ који је добио Вибер стикере

Свако коме је Бања Лука драга срцу, сада ће имати још један начин да изрази и подијели љубав према свом граду. Почевши од данас, Вибер пакет стикера Града Бања Лука биће доступан за бесплатно преузимање, истичући познате и драге симболе и знаменитости нашег града.

Град Бања Лука и компанија Вибер препознали су прилику за покретање сарадње која би користила друштву и институцијама – као и туристима – са првим пакетом популарних Вибер стикера за један град из БиХ.

Израду стикера и унапређење постојеће „Вибер заједнице“ града Бање Луке финансијски је подржала компанија „Проинтер ИТСС“.

Избор 20 врхунски дизајнираних стикера представља душу, историју и знаменитости града – а сада нуди јединствен начин својим становницима и посјетиоцима да изразе своју љубав и осјећања према Бањој Луци.

Уз Вибер стикере, Бања Лука је прва у Републици Српској и БиХ – и један од првих градова у регији – који је покренуо властиту Вибер заједницу – преко које њени чланови могу да добију информације из прве руке о важним локалним вијестима, догађајима и активностима. Приступ заједници ће бити аутоматски за Вибер кориснике, који бесплатно преузимају стикере града Бање Луке.

Градоначелник Игор Радојичић казао је да се Бања Лука одлучила на овај корак као још један вид промоције нашег града, пратећи изазове које намеће развој модерне технологије.

-Стикере су урадили наши млади, домаћи дизајнери и сваки од њих представља аутентично рјешење, карактеристично за наш град. Сигуран сам да ће стикери наићи на позитивну реакцију наших суграђана, додатно промовисати Бању Луку као отворен град  – закључио је Радојичић.

Вибер није само апликација за комуникацију; у времену иза нас, постао је много више од тога. Са више од милијарду корисника представља водећу платформу за интеракцију, размјену порука, забаву, али и за успостављање односа између различитих брендова, институција и локалних организација.

-Посебно смо поносни на сарадњу са Градом Бања Лука, што одражава посвећеност Вибера стварању снажних и ангажованих партнерстава широм наше регије. Ове шармантне Вибер наљепнице сигурно ће представљати нову димензију поштовања према првом граду у Босни и Херцеговини који ће имати пакет стикера на нашој апликацији – и даље повезати породице, пријатеље и све наше кориснике који дијеле љубав према Бањој Луци гдје год се налазили у свијету – изјавила је Даниела Иванова, директорица Вибера за пословни развој у Средњој и Источној Европи.

Бањалучке Вибер стикере можете бесплатно преузети у току сљедећа три мјесеца.

Овдје преузмите Вибер стикере Бање Луке.